Woning Fonds logo
9,5/10
4.6/5

Transparant

en onafhankelijk

Reactie op maat

binnen 1 werkdag

Vrijblijvend

en persoonlijk

9,5/10
4.6/5

Duurt slechts 1 minuut

Maximale hypotheek berekenen

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 5

Wat klanten over ons vertellen

Wij zijn op een zeer nette en plezierige manier geholpen, goede uitleg en informatie en er werd fijn en goed met ons mee gedacht. Ook de afwikkeling ging op een prettige manier.

Johan
07-01-2022

We zijn onwijs goed geholpen gedurende ons hypotheek proces. We hadden een goede en betrouwbare klik. Alle info werd duidelijk aan ons verteld, en als we vragen hadden konden we altijd terecht. Fijn dat alles digitaal verlopen is.

Stef
28-04-2022

Digitaal, toegankelijk en ontspannen gesprek. We hebben de indruk dat het helemaal goed gaat komen en dat we met vragen altijd terecht kunnen bij onze adviseur!

Michiel
20-05-2022

Wij hebben het gesprek als heel prettig ervaren; het was een advies- en geen verkoopgesprek. De adviseur denkt met je mee. Gesprek met een goede sfeer en alles word goed uitgelegd en je weet waaraan je toe bent. Het wachten is nu op de cijfermatige uitwerking, waarna er een vervolggesprek komt.

Jos
23-12-2021

Vorige slide
Volgende slide

Waarom wij Financieel Fit adviseren

Hoe ziet jouw leven er momenteel uit qua carrière en gezin? Wat zijn de financiële behoeftes? Hoe zie je jouw toekomst? Wat zijn jouw dromen? Financieel Fit beschouwt jouw financiën als één samenhangend geheel. Wat er ook gebeurt, zij zorgen dat je financieel fit bent en blijft!

Een financieel fit leven; dat is wat zij al sinds 1998 succesvol voor je regelen. Door de inzet van digitale middelen en innovaties zorgt Financieel fit dat je op ieder gewenst moment een financieel totaaloverzicht hebt. Daarnaast staat jouw persoonlijke Financieel Fit Coach altijd voor je klaar met een passend advies. Je adviseur monitort en stuurt bij waar nodig en zorgt samen met jou dat jouw financiële zaken altijd in topconditie zijn. Zo kan jij je dromen op een verantwoordelijke manier realiseren en nieuwe dromen blijven najagen.

Of het nu gaat om je eerste woning, het doorstromen naar een volgende woning of het oversluiten van je hypotheek, Financieel Fit zorgt voor de beste hypotheken, verzekeringen en financieringen.

Woning Fonds logo

© 2023 Het Woningfonds | Privacybeleid | Samenwerken