9,8/10
4.6/5

Premium kwaliteit

Meer wooncomfort

Hogere

Woningwaarde

Bespaar direct

en persoonlijk

9,8/10
4.6/5

Vul het formulier in en ontdek direct of je in aanmerking komt voor deze unieke kans.

Bespaar jaarlijks tot €950,-

Bespaar tot
€ 950,- jaarlijks

Wat klanten over ons vertellen

Na het invullen van het formulier werd ik al vrij snel gebeld. Samen hebben we een afspraak ingepland voor een bezoek aan huis. Hier werd voor mij het totaal plaatje geschetst. Ik heb gekozen voor dakisolatie en spouwmuurisolatie. Ik ben erg blij met de snelheid van het proces en ik ben inmiddels begonnen met besparen op de energierekening!

Bart

Eindhoven
5

Ik ben erg vriendelijk geholpen tijdens het voortraject voor de isolatiemaatregelen. Dankzij de subsidies heb ik een goede prijs kunnen krijgen voor de aanschaf. Binnen een halve dag waren de specialisten klaar met hun werkzaamheden. Al met al dik tevreden!

Ilse

Groningen
4

Toen de energieprijzen zo hard gestegen waren, ben ik op zoek gegaan naar oplossingen. Dankzij een advertentie op Facebook kwam ik erachter dat isolatiemaatregelen een hoop invloed kunnen hebben op mijn gasverbruik. Al helemaal door de subsidieregeling. Ik heb drie verschillende maatregelen genomen en hierdoor bespaar ik bijna €1500 euro op jaarbasis inmiddels, geweldig!

Nienke

Wijchen
5

Met de hoge energieprijzen van tegenwoordig kwam dit concept voor mij ideaal uit. Ik ben een bedrag van ongeveer €1200 aan het besparen op jaarbasis inmiddels (spouwmuurisolatie / dakisolatie). Mijn huis is aantrekkelijker in de markt, wat goed uitkomt gezien de huidige staat van de huizenmarkt. Super bedankt voor deze kans en de begeleiding die ik heb gekregen.

Jasper

Venlo
4.5
Vorige slide
Volgende slide

© 2023 Het Woningfonds | Privacybeleid